Thursday, April 30, 2009

+ hanya yang berkenaan ok!+

Assalamualaikum...

test suara..
suara di test..
go...
MySpace
rindu...
rindu serindunya..
walau apakan daya...
engkau tak sudi..
namun..
aku tak peduli...
lalalalal.
(sila nyanyi lagu ini dengan rentak sendiri ok!)

lagu itu tiada kena mengena dengan tajuk entry.
sengaja suruh kamuu.
menyanyi bersama aku.
hehehe.
supaya kamu tidak tensen.

sbb cikgu aku cakap.
bila mendegar suara sendirik nyanyi.
buleh menghilangkan tensen.
kerana..impulss...
bla..bla..blaa....
paham2 sendirik la yerk.
sampai esok kalau aku eksplain.
korang tak kan faham.
dah2.
cukup karutan dan ngarutan.

back to basic..
eh silap.
back to the entry!

sebenarnya.
aku...
MySpace
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
nak pelawa neh!
bebudak kaunseling upsi.
ala. kita nya pesatuan sekrang dah upgrade.
maju seh.
dah ada laman web sosial.
jom arh..
join.
ajak kawan2 sekali ya.
ni laman webnya.


Visit KASIH UPSI


hanya yang berkenaan yer.
tapi yg tak berkenaan tu.
kalau nak join.
kena tanya admin la yer.
hehehe.
encik freedie.

MySpace
baik punya la fredie. hehehe.

sekian sahaja.
buat malam ini.

p/s : aku sebenarnya ada entry khas tuk kawan aku. dan ragam2 manusia. tapi aku postponekan entry itu untuk esok, lusa, dan mungkin tulat.atau bulan 5 nanti. hehee.

oke2.

MySpace
.the end.

9 comments:

Pemadam Baru said...

abu, aku bukan BNK leh join ke?

handhalah ibnu kamil said...

errr...

bleh kot.
hahaha.

kuang3.

alang said...

Bukan dak UPSI bleh join gak ke?hehe

p/s karaoke jom.haha

handhalah ibnu kamil said...

boleh kot.

hehehe.

sila2.

jom2.

aku pun boring neh.
lagu apa alang?

paan said...

ingatkan ko yg wat.hoho..aku xnak join,tapi ko kongsikan la tips2 kaunseling kat blog ko nie.

nanti aku bagi template tue,ada nak ubah skit lagi.sebagai balasan,aku nak template yg ko pakai skang.ko download jer full template.leh ?? plzz..

handhalah ibnu kamil said...

paan : ok. nanti aku buat satu lagi blog. tuk tips2 kaunseling. hehehe.

pasal yg tu. aku bleh bagi. online ym skang okeh...jap. aku donload, hehhe,

tengkiu paan...

CikGu_MaN said...

abuuuuu..... (sambil melambai2 dan meloncat2)...

nak saaaaaaaaaiiiign...

heheheheheks

handhalah ibnu kamil said...

ckg man:ha3.knp plak mnta sain?pasal lagu tu ke?
buleh2.ha3.
ak kan artis..

paan said...

hoho.nak wat blog baru..bagus..aku akan menyokong ko...

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,