Friday, April 17, 2009

+aku rasa macam nak hantuk je kepala kalau....+

jam menunjukkan 2.45 pagi dan 44 saat.

tapi mata aku masih segar bugar.
aku pusing kanan dan kiri.
sambil tatap nota di depan mata aku.
woii..tolong...aku masih belum boleh faham! dish3.

MySpace

sungguh teruk.
aku tatap lagi.
kepala dah teleng ke kiri.
yeess...tandanya ada benda masuk dalam otak aku sekarang.

MySpace
bangga2. hehe.

idea baik punya.
apa kata aku rebus nota ni.
pastu buat lauk makan malam.
mesti besh kan.
pastu otak aku akan bersinar2.
dan aku dapat jawab dengan tenang exam tersebut.

MySpace
yess..

oh tidak.
hantuk kepala sekarang jga.
sedar la abu.
tiada miracle yg akan berlaku.
ko kena baca jga buku tersebut.
adoyai..dish3.
hantuk kepala sekarang jga.

tolong wehhh....
MySpace
mengharap neh.

jawabkan exam aku boleh?
MySpace

ngee...

doakan aku tak pitam malam ni.
MySpace

ok aku nak rebus nota aku sekarang.
sekian.

.the end.

10 comments:

kEy said...

agaga~
kal0 k0 xsggup, meh aku hentakkan kepale k0 tuk k0,
k0 mao?
kal0 k0 pengsan aku rendam k0 dalam baldi aku tu, mao?
agaga~

handhalah ibnu kamil said...

key..

ko sanggup ke ketuk kepala aku?
hehehe.

tak nak. aldi ko bau busuk bango...kuang3

kEy said...

ape lak xsnggup~
bukan takat ketuk, gantung, hayun, rembat sume aku leh t0l0ng watkan,
agaga~

PEERs UiTM said...

ahhhh.aku nak tido...korang semua pegi la tido..

asal nampak ada member blogger yang buat post baru,aku mesti nak baca...bila aku nak tido kalo macam nie..

teruk sakit aku nie..

handhalah ibnu kamil said...

key : sampai hati mu buat aku begini. cewah..hahha.

peers : ahaks. lek la weh. awai lagi ni. utk mengelakkan aku daripada terlajak subuh. maka. aku tak nak tido.pas subuh la aku tidok.

Danish Andzar said...

Salam....
klu rebus jgn lupe ..garam skit..sup bunjut 2 bngkus..campur rrr..sayur skit...baru sedap...baru leh masyuk...hehe..

ain fathihah said...

meh aku ketukkan kepala kau, nk??

handhalah ibnu kamil said...

danish : ala dik. lambat bagi cadangan. abis sda suma nota tu abg rebus. dah abis makan pun.

~sedap di makan begitu saja~

ain : nak3. tapi ketuk dengan penuh kasi sayang ok!hehhe.

Qaseh Rai'ha said...

abu...jgn rs nk je. trs je buat. caiy0kkk2!!! ha3

handhalah ibnu kamil said...

kak ibah : ka ibah tolong ketuk kan boleh? hak3.

euwww...besh siot. hehehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,