Saturday, April 18, 2009

+buat pertama kali...+

asslamualaikum.

heii..
tak sampai 2 jam lepas aku telah post entry baru.
dan sekarang aku akan mengepost entry baru lagik.
yess..rekod2. bangga2.

MySpace

hal ini kerana..(eh...silap2.)
sebab...
aku tak leh tido.
eh bukan. sebenarnya aku tak berani nak tido.
takut subuh terlajak...(alim plak aku ne..)
gara2 pulang lewat kebilik tadi.
dah alang2 begini.
baik aku buat perkara yg berfaedah kan?

MySpace
kan2...

boring seh..menatap nota kenegaraan.
jadi aku pi la melawat blog si paan.
dush......kena tag plak da.

jadi aku dengan rajinnya.
nak la jawab tag dia.
hak3.
sbelum tgu waktu subuh.
baik beramal kan?
MySpace

ini tagnya.

1.nama timangan :
keluarga pgl : tak bleh bgatau.rahsia.sungguh mcm budak2 nama itu.tak macho.hak3.
ckg pgl : handhalah
kawn pgl : abu ensem!
MySpace

2.insan istimewa dan kenapa dia istimewa.
mak ngan ayah aku.adik2 aku.abg2 aku.(syg semua)
family debat aku.(banyak beri imu kat aku)
kawan2 batch empathy aku.(erti persahabatan aku belajar dari kamoo)
cikgu2 aku.(tak kira la siapa, yg penting pernah bg ilmu kat aku)
kamu yg membaca.(syg seh...jgn perasan..)
MySpace

3.lagu kesukaan sekarang.
menanti di barzakh.(insaf2)
umie
ayah(aeman)

4. anda seorang yang?(sory terlupa yg ini)
of cos la ensem.(aku je yg cakap.mungkin kamoo tidak!)
baik hati.(uikk..percaya?ada berani ka?)
perumah..eh bukan. peramah.
MySpace

5.benda wajib dalam hendbeg?lelaki dompet.
duit la baiii....(no money no.....)
i/c
lesen aeroplne.

6.kali terakhir nanges.
1 april yg lepas.sbb ada orang buat lawak b***h. siyes. aku nanges.ingatkan betul cerita tuh.rupanya aku dimainkan. aprillfoot betui.kesian air mata aku. membazir tumpah begitu sahaja.!damn!
MySpace

itu sahaja.sape nak respon sila lah ye.
sape nak jawab pun sila.
tapi aku wajibkan family2 debat aku jawab. hak3.

azan subuh dah berkumandang.
chow.

titik
.the end.

2 comments:

paan said...

aku org first yg geram dengan post nie.apsal laju sgt ko jawab...ahakz..

aku ngah search lagu menanti di barzakh.huhu

handhalah ibnu kamil said...

paan : aku boring weh. tak leh tido. jadi baik aku jawab tag ko kan? hehehe.

besh oo.lagu tu.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,