Saturday, April 18, 2009

+oh tidak....aku tidak percaya..+

oh tidak..
betulke apa yang berlaku kat aku ni.
dish3.
aku tak percaya weh.

MySpace
dush3.

mati la aku.
brrr...
macam mana nak wat weh!

MySpace
agagagaga~

ok.takpe2.
buat muka kool sekarang.
mungkin boleh bantu sedikit.

MySpace
cool kan?ngee...

tak boleh jga.
takpe la.
mesti tingkatkan diri neh.
adoyai.
aku pasti boleh.

yaken!(kata kaza dan apis)
MySpace

erk....
sekian.

p/s : jgn kata aku motif ya. hehehe.(serius ne..)

.the end.

10 comments:

ain fathihah said...

motif integriti!

haha

tahniah

handhalah ibnu kamil said...

hak3.
tengkiu.

ndak sangka weh.

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

cayok.... bayangkan time tu kak matun sakit perut ke atau kak bib pon sakit perut(bukan doakn ye kak bib n kak matun saje je hihihi)... dapatla ko beraksi di integriti nanti bu hihihihi.. tahniah bu... ingat jadi simpanan tu perlulah sentiasa bersama dengan team.... jalinkan hubungan baik... kalo leh setiap kali mereka berlatih try utk ikot care mereka berdiscuss... nila masenye ko curik bnyk3 ilmu dari diva.... aku pon lom penah 1 team dgan kak matun weh....hihihi..

kak_matul said...

woit....
korg ingt akak ni bgs sngt????
si bieb yg slalu dpt best speaker weh...akak menumpang je...abu dimasukkan spy blaja jd 1st dgn baik...caiyok2...blaja rajin2...kalu abu better dr akak sepanjang latihan, akak mst tarik dr...dun wori be hepi...

handhalah ibnu kamil said...

iya,
terima kasih apis.

ko jgn minta yg bukan2 pis.

mau tekincin teberak aku kalau kak bib dan kak matun teda.

tapi kena yakin kan?
hahaha.

handhalah ibnu kamil said...

kak matun : mmg tak dapat di nafikan. kak matun mmg best. hehe.

insyaAllah saya akn belajar sehabis baik. moga2 buleh dapat jadi first yg baik.

insayaAllah.

paan said...

xfahamm.takpe abaikan..tgk gambar je la ye..

handhalah ibnu kamil said...

paan : terima kasih paan. suh soryyy,,,,

hehehe.

Hamba Ilahi said...

tahniah tu jak la dari sahabat ko ni....
hai fis ngapa tak ramalkan aku yang sakit perut atau sakit time tu..
mau ci abu ni jadi third plak...
rasanya kalau ganti kak matun or bibah tu ok lagi
ni nak jadi third??????

kak matun n bib pun tak leh buat tau..heheheh hahahhahah


papun aku doakan moga kejayaan milik upsi kali ni...

p/s minat tengok matun berdebat.....senyum plak c bib....

handhalah ibnu kamil said...

kama : cit. seh suatu.
kalao aku jadi third gamaknya..hehehe.tak tau la apa jadi. hehehe.

insyaAllah.Aku akan bantu mana yang termampu.

~buat sehabis baik!~

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,