Monday, April 20, 2009

+ini namanya give anda take....+

assalamualaikum.

terima kasih,syukran,thank you, arigato.......sambung sediri ok!
terima kasih kepada paan.
kerana memberi aku award.
aku rasa aku pun dah berjangkit penyakit ngan ko.
suka terima award. sape yg baik ati dan sudi tu.
bagi la award kat blog aku yg baru aku renovate neh!
hehehe.
MySpace
lalalalalala.

ini awardnya :

baru hari ni aku sedar blog aku ialah bloger starr. hehehe.

jadi tugasan yang diberikan ialah dengan memberi sedikit ulasan berkenaan dengan si pemberi :
aku nak ulas sikit sal paan neh.

a)beliau adalh seorang lelaki yg amat suka berbloging. (walaupun exam dah dekat!)
b) suka berkawan.
c) dah bertunang (jd melepas lah korang)
d) blog beliau banyak barang baik!
e)student UiTM kot.

itu sahaja tentang beliau.
ops lupa. satu perkara lagi.
MySpace

f)template beliau ok. aku cari templte begitu.tak jumpa weh.

itu sahaja.
jadi aku nak bagi award ni kat.

1. encek pawiz.
2. cek tasneem
3. kak ibah
4. kak bieb
5. makcik Aini.
6. enchek kamarudin
7. enchek Dzul
8. cik key
9. Enchek Inra darmensa (ahaks)
10. puan salmah

itu sahaja.
sengaja bagi ramai sikit. supaya ramai yang tulis sal aku.
hak3.best kan taktik kotor aku...
promote free....

p/s : jgn lpa amik tau. nanti aku merajuk.

sekian.
.the end.

9 comments:

kEy said...

yeah award!!!
yAY!
agaga~

handhalah ibnu kamil said...

amik la key.
hadiah hari jadi tuk taun ni dan taun depan ok!hahaha.

neem said...

yeahhhhhhh

macih3 abu..

ni chayam neh..

ahaakkss

handhalah ibnu kamil said...

neem: terima kasih. heheh.

chayam jga sama neem. hak3.

Hamba Ilahi said...

salam abu...
ini lahir dari hati yang suci
baru jak habis solat masih segar lagi keimanan ni...
terus terang aku suka namyak perkara dengan "mak cik" ni.
kalau macam tu aku jadi pembangkang u usul aini makcik.
wpun kita satu team integriti namun u usul ni aku rela bercerai ngan ko u berkahwin dengan aini menegakkan kes pembangkang....


nantila kita jumpa yek aku belasah ko...


p/s pernahkah kau lihat budak pompuan de**t lain menyapu sampah seperti dia?
pernahkah kau lihat pomnpuan de**t lain baung sampah dan kemas bilik gapura dengan tangan sendiri?
pernahkan kau lihat pompuan yang makanany tidak pernah berbaki dan membazir?
pernahkah dan banyak lagi....

kepada aini: pujian itu lawan dan kritikan itu kawan.tidak salah untuk berbangga dengan akhlak yang dianugerahkan ILAHI kerana ia akn membawa kepada konsep syukur namun jangan samapai bangga menyebabkan kita riak kerana hanya riak sebesar sawi bisa menjahanamkan kita di lembah neraka.

Coretan Semalam said...

terima kasih atas pujian itu, diriku buat begitu bukanlah apa,dek kerana merasakan tanggungjawab dan fardhu kifayah berbuat demikian...

buat abu...kau ni hanya seronok sendiri kalau kau kata aku adalah mak cik kerana aku seperti mak cik...kau perlu tunjukkan bahawa ciri - ciri yang ada pada mak cik ada pada aku, bila kau kata kau mak cik kepada 16 orang anak saudara, stand kau dah lain...dalam hujah kau kau bawak dua stand tapi gagal tok buktikan kedua2nya....

konsep kena betul...kau nak bawak stand aku adalah mak cik dek kerana ciri2 seorang mak cik yang ada pada aku ataupun aku adalah mak cik kepada 16 orang anak saudara

Coretan Semalam said...

buat abang kama...janganlah memuji kerana itu adalah rasa tanggungjawab dan bertunjangkan konsep fardhu kifayah....

buat abu pulak...hujah kau celaru...kau bawak dua stand...

pertama kau nak buktikan aku adalah seorang mak cik berdasarkan ciri2 yang ada pada seorang mak cik ada pada aku...jadi kau kena buktikan yang seorang mak cik itu mukanya agak berkedut, kudratnya agak lemah dan fizikalnya sudah lemah..tapi kau gagal buktikan ketiga2 entiti tu ada pada aku

kedua pula ialah kalau kau bawak stand aku adalah mak cik kepada anak saudara..dari awal kau kena konsepkan mak cik yang nak diperkatakan adalah mak cik dari aspek pangkat dalam keluarga..baru boleh kuarkan hujah aku adalah mak cik kepada anak kakak or abang aku.....

nampak tak stand kau salah...

tq, abang kama sokong pembangkang

Dzulfikri zulkiflE said...

bro,tanpe ko seda,ko pn da level pakcik an..aku je yg mude..huhu

handhalah ibnu kamil said...

kama : woit..pehal emosi neh..dish3.

ain: sejak bila ko besastera neh.. debik kang. hahaha.

dzul : oit...jaga mulut anda. aku muda lagi tau. hahaha.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,