Friday, April 17, 2009

+hadiah a.k.a award dan solat hajat+

Assalamualaikum.

pagi tadi aku merayau2 ke blog kawan2.
maka aku singgah la ke blog storymoryluahanku.
pastu aku ngan muka terkejut terus rasa terharu.
heheheh.
nak tau sal apa?
sebab kat blog dia ada tertempek award untuk folower dia.
aku rasa macam tak nak amik.
sbb aku bukan ada tempek komen kat blog dia pon.
tapi bila aku fikir balik dengan menggunakan kewarasan akal aku ne.
pikir punya pikir.
maka aku ambik keputusan untuk ambik jga la award tu.
sbb mak aku pesan.
kalau orang bagi. jgn tolak. ambik jerr..heheheh.
nanti kecik lak buah pinggang dia. (tak baik tau..)
lagipun ni la salah satu cara aku nak hargai folower aku yang dah mencecah 38 orang tuh.
terima kasih weh semua. aku sungguh terharu. (dish3..geli tau....)

maka aku nak ucapkan terima kasih kepada saudari storymoryluahanku. kerna bagi award neh kat aku. hehehe.
jadik aku nak plak bagi kat folower aku. amik la ye. jgn segan jgn silu. kang aku merajuk pulak korang tak amik award ni. penat2 aku tempek kat blog aku neh. hehehe. amik ye. ni awardnya:

ambik tau. siapa2 yang berkenaan. tak amik siap!(ugutan..)

itu sahaja sal award. dan dikesempatan aku masih boleh menaip dan mengepost entry di blog aku neh. aku nak ucapkan terima kasih kat kawan2 aku. pelajar semester 2 pendidikan bimbingan dan kaunseling. sebab sama2 telah menjayakan majlis bacaan yasin dan solat hajat kita tu weh....moga kita sama2 dapat kejayaan yang baik untuk exam nanti ok. aku gak nak ucapkan terima kasih kat Dr Jazimin kerana sudi datang . walaupun aku tau, beliau amat sibuk. tabik sama beliau. senyuman tak pernah putus dari wajah beliau. aku nak jadi macam beliau satu ari nanti. insyaAllah. dan satu lagi, aku nak ucapkan terima kasih kat abang-abang senior yang sudi datang. terima kasih banyak-banyak, walaupun banyak perkara yang berlaku. tapi korang terima kami (budak baru belajar) dengan hati terbuka. terima kasih!

itu sahaja entry hari ini.
sekian.titik.


.the end.

8 comments:

paan said...

salam,aku dah tukar template lagi.hehehe.kali nie ok sikit.huhu.seronok..

pastu,baca plak post pasal award..lagi la seronok,pasal nie,first time aku dapat award..

tak sia-sia la jadi follower ko..
arigato..

handhalah ibnu kamil said...

wslm.

template ko yg baru tu lebih kemas dan tersusun.
besh mata melihatnya. hehe.

ye ke.?
apa lagi. amik la award tuh.ikhlas aku bagi tu weh....

kEy said...

haha~
tQ bangat la~

handhalah ibnu kamil said...

sama2. amik la key.iqlas aku bg. hehehehe.

a.b geldofg said...

jgn dkecilkan hati2 kwn2

handhalah ibnu kamil said...

uncle ab : baik! tq.

paan said...

aku dah amik..dah buat post dan apa yg patut dan xpatut.tgk la ye blog aku tue.

handhalah ibnu kamil said...

ok. tengkiu. nanti aku jenguk. hehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,