Wednesday, April 29, 2009

+mari2 award sda mari....+

aku curik award ni.
dari seorang manusia.
bernama paan.
sbb aku rasa aku nak award ni.
hehehhe.

baguskan perangai aku.
dah la mintak.
pastu post lambat plak tu.
sory la paan.
tapi kan.
oleh kerana award ko ni cantik.
di tambah pulak dengan keayuannya.
hahaha.
jadi tak la salah kalau aku nak tempek kat sini,
ni awardnya.

eeeuuwww. sungguh ayu!

terima kasih ya.
aku nak bg award ni kat:

pemadan baru @ fatimah
tasneem
ain
aini a.k.a makcik
min

ok.
itu sahaja.
semua perempuan.
sbb aku rasa tak bek bg kat lelaki.
nanti dorang fikir lain2 plak.
aku straigt ok!
hahaha.

sekian tuk pg ni.
jazakallah khai jaza.

.the end.

18 comments:

Pemadam Baru said...

abu..mekasih...terharu seh aku...

tambah terharu bile name aku yang first...ahakss..

lalal..mekasihh

ain fathihah said...

salam. slmt pg.

Ain tu aku ke?
Ain Fathihah ke...

err, Abu..
wajib ke tampal award ni kt blog aku?

cmna nk tampal?

handhalah ibnu kamil said...

temah: ye sama2.
amik la temah. ak mmg ltak nama k0 first. tnda trima ksh.
sbb slalu merepek ngan ak.
he3.

handhalah ibnu kamil said...

ain; ye ain.nama ain itu adalah kmu.beliau yg bernama ain fatihah.
wajib.tak tampal siap!ha3.
cr nak tmpal bgini. amik gam.pastu print award tu.pastu tampal kat skrin lapt0p.
ha3.

Pemadam Baru said...

huhu..abu..care ko tulis cam aku ni suke merepek je kan..lalal..kalo aku suke merepek..KO PUN SAME..hak3

handhalah ibnu kamil said...

Ha3.
ko ne temah.
kan kta ska merepek sma2.
lalala..

Pemadam Baru said...

memg la..abu..bukan ko kate ko exam ke rini abu?

a.b geldofg said...

rmantik smcm je ko skrg ni aku tgk

handhalah ibnu kamil said...

temah:ye,ak ada exam, knp k0 heran tgk ak reply k0men ke?ha3.ak reply gna nset.nset ak leh masuk tenet.free o0..
ha3.
ak reply k0men dalm bas td.he3.

handhalah ibnu kamil said...

uncle a.b: ye ke?tak terperasan plak.
lalala...

Pemadam Baru said...

oo...abu pakai enset canggih...aku gune enset 3310 je..lalala

alang said...

haha. Klau dah bagi kat laki tu, lain mcm je.hehe.

handhalah ibnu kamil said...

pemadam baru : tak la. 250 je harga.
hehehe.

alang : tau takpa. pasal tu nama alang takda kat situ. hahaha.

Rantong said...

Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

Qaseh Rai'ha said...

nape kak ibah xdpt?
kck ati~~
=(

neem said...

salam..
wah...

dapat lagi. yeha33

macih3

~fara busyuk~ said...

fara x dpt pon..........................................































lari jauh2..
majuk n abu..
(mcm abu nk pjuk)
hahaha~~

handhalah ibnu kamil said...

lalala/

amik je la fara.

hehehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,