Sunday, April 19, 2009

+aku kurus....kenangan lama...+

sedang membelek2 gambar2 lama.
tiba2 aku ternampak satu gambar yang buat hati aku gembira.
buat hati ini riang seketika.
rupa2nya, aku ni dulu kurus! damn!
tiba2 aku tenung perut aku.
wah.
peninggkatan yang baik.
semakin kedepan la ngko perut!
bagus2.

jap.
aku nak ukur ya.
aik.25 cm.
ok. aku tipu.
39 cm ok.hahaha.
MySpace

kenapa aku boleh gemuk sebegini rupa?
sbb enchek nasik dan enchek ayam!
sungguh tak sopan.
telah buat aku gemuk!
tapi aku suka.
lalalla.

cba korang tengok perbezaan nya....

aku yg ada bulat merah itu.
kurus kan?
waktu tingkatan 6.

ini semester lepas.
sungguh comel.
hahaha.
ketika debat royal ni.

tapi kesimpulannya.
aku lagi suka gambar yg kedua ini.
aku tak suka aku kurus!
dush3

sekian sahaja.
titik.

p/s: sila beri komen yg membina ok.hehehe.

entry utk suka2.
agar kamoo lebih mengenali saya.
chow.

.the end.

21 comments:

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

same je bu... ape bezanye???

autoriti ape ko pky...

perasan ko je kot

handhalah ibnu kamil said...

adi : mmg tak sopan.
huh.tak membina langsung.

dish3.

handhalah ibnu kamil said...
This comment has been removed by the author.
HaImi SuHAiMI said...

cantik perut mu bahhhhhhhhhhh...

bulat cam tembikai !!!

beruntung sape dpt mu abu..

hahahaahahahhaahahahahahah

titik sudah...

a.b geldofg said...

negara aman..rkyatpun sihat lh

handhalah ibnu kamil said...

halmi : uik. mau ka perut macam aku?aku sedekahkan sedikit. hahaha.

mmg untg sape dapat aku.hehehe.

uncle ab : ya betul.pasal itu saya sihat begini.cis. hahaha.

noorlara said...

nape perut tu yerrrr, buat kajian skit punca masalah pehtu cari jalan penyelesaiannya. pastikan sebelum penyakit datang menyapa. Ingat mude hanya sekali tau!

handhalah ibnu kamil said...

noorlara : baik kak. saya akan kuruskan balik perut ini. hehehe.

takut oo datang penyakit. huuhuhu.

neem said...

hahah...

neem naik 3 kg sejak 6 tahun.

naik tu pun lepas derma darah

handhalah ibnu kamil said...

neem : sikitnya neem.
saya pas derma darah naik 5 kg.hehehe.

kurus seh...

HaImi SuHAiMI said...

huhuhuhuuhuhu....
abu...pinggang ku 29 cm je...
ko lak 39 cm...
beza jauhnya...
kurusnye aku !!!!
aku nak berisi !!!
tolong boleh ???

handhalah ibnu kamil said...

ko nak ke saemy?
hehehe..
aku ble bagi.
kuang3.

paan said...

jauh beza tue bro..hahaha.xpe..masih ada peluang...diet + senam.haha

handhalah ibnu kamil said...

paan : tau takpe.
cadangan senaman itu mungkin boleh dipertimbangkan. hehehhe.

ain fathihah said...

perut abu buncit

mybe ada byk cacing

hehehe

comellah perut kauu

untung sapa kwen dgn abu
xpayah beli tilam

ngeh3

handhalah ibnu kamil said...

ain : ya betul..aku sokong apa yg ko cakap tu.
tapi cacing tu mungkin tidak kot. hehehe.

nak kawen ngan aku tak?

hehehe.

alang said...

ko kurus time dulu2. Sama la aku. Even,klau org jumpa aku skrang,aku ckp pernah lumba lari kat stadium bukit jalil, mesti diorang tak caya,cos badan aku dah kembang.haha.

handhalah ibnu kamil said...

alang : uik. aku kalau aku cakap aku pengangkat berat mesti ramai yg caye kan alang?


ko mengembang macam aku jgak kn?
hahaha.

ain fathihah said...

Abu, nt bini kau mengandung, perut kau pun sama jauh ke depan..

perghhh

Al-Kaput said...

bulat itu menawan..
xbulat tak rock..
bulat+kopiah sgt rock..
salam..

handhalah ibnu kamil said...

uik3.

terima kasih ya kap.
hehehe.
ko la org pertama cakap bulat itu rock dan kool.hahaha.

tengkiu!

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,