Saturday, April 11, 2009

+ok aku tipu. jgn marah aku ye.+

assalamualaikum.

apa kabo semua?
aku memang tak tahan tengok blog aku ne kosong tak berhupdate, hehhe.
aku memang tak tahan bila tengok blog aku dah tak seceria meria dulu. (ceria ke dulu?)

entry yang lepas aku cakap mungkin aku tak kan hupdate blog.
tapi sekarang blog aku dah terhupdate! hahha.
jadi sila fahmi perkataan mungkin tersebut!
jadi kemungkinan akan banyak berlaku.
maka apa yang memmungkinkan ialah blog aku di hupdate.

apa yg ko merepek ni abu..dish3.

banyak sebenarnya yang aku nak conteng2 kat sini.
cuma kadang2 kan kespeeddan aku menaip agak seperti kura2.
jadik aku agak lazy tuk menulis.
maklumlah...pelajar cemerlangkan. tumpu pada study la katakan..(baca ayt ini dengan mata yang bersinar2 ok!)

korang nak tau. tadi pagi azab pertama aku dah lepas.
aku berjaya with flying colour dalam test silat gayung.
cuma tak lepas time begulik2 macam tenggiling tuh. (aku begulik jadi macam badak daaa....)
dan yang paling besh. aku buat gulungan 21 dengan jayanya, walau pun practice satu malam. (genius kan aku? hehehehe...)

rugi aku tak masuk sialat waktu kecik2 dulu.
kalau tak sekarang aku dah buat guling2 dah. ehehe.
sekarang semua dah keras. pinggang pun sakit ooo. huhuhuh.
tapi ini lah kecintaan aku kedua selepas debat.
walaupun setiap lepas latihan, pasti aku akan terbungkang kat dalam bilk!(huduh benorr....hehehe)

aku nak snap gambor. tapi tak sempat nak snap sebab sibuk besilat. abih baju aku kotoq...gambor yang aku sempat snap gambor cikgu aku je... ckg amir. tengkiu sifoooo.

korang rasa ni gambar curik ke. atau gambar cikgu amir tengah buat pose..hahaha. (sory cikgu. jgn belasah pulak saya pas ne. heheh)

yg ni mmg gambar curik. kesian oo. durank penat.

balik je dari silat. malam tu aku meneruskan aktiviti aku yg aku cinta yg pertama. iaitu. debat la pulak.hehehe.

usul malam ne.

AMERIKA SYARIKAT MAMPU MENJAMIN KEAMANAN DUNIA.

tajuk yang tak besh.
pastu jadi kerajaan pulak tuh.
terpaksa la sukung tu amerika. (walaupun hati tidak sudi. hahaha.)

malam ni aku lawan team kak bib, kama, dan johan. (diva upsi tu...hahaha)
tapi oleh kerana ketidak konsistenan mereka.
dan kechooiiian aku membuka konsep.
maka kami menang. yahooooooo. hahaha. kata kaza la. tak tau la betul ke tak....(nasib je kot. hehehe.)

lagi satu perkara. abis je latihan debat maka kami pun melepak di kedai makan. aku rasa. ni la pertama kali aku melepakk sampai jam 1 pagi. (sungguh. aku tak pernah buat. budak baik kan...hehhehehe..muntah sekarang..uwekkk...)

malam tu lah telah terungkai 1001 misi nusantara si baehaqi. hehehe. sungguh. aku bersyukur lahir di dunia ini, bahagia...... kalau nak tau tanya bai sendiri. hehehe. seronok kan kalau ada kawan yang memahami. disaat kita jauh dengan keluarga. maka ada yang mampu untuk buat kita ketawa dan senyum sehingga gusi kering kontang weh...

ok. itu sahaja.
jangan marah bagi namanya yang aku tertulis malam ne.
sekadar gurauan.
itu sahaja. sekian.titik.

.the end.


13 comments:

penjenayah.merah.jambu. said...

cehhhhhh..
kau takkan mampu punye tak update..
ngahahahahahahaha...
ops.
mane boleh bagitao,kang ko dtg pinang aku kang,susah pulak nk tolak..
ahahahahahahahaha..


*cop2..berguling cam badak?hahaha,SERAM OK!

Hamba Ilahi said...

salam abu...buat julung2 kalinya aku pengomen pertama. apapun tahniah bab berjaya kalahkan team diva.....
kalau aku juri pun aku bagi korang menang.hahahah
tak pa la malam ni kita lawan lagik,,,,,

geram.....

Dzulfikri zulkiflE said...

bro,tuh baju silat ek..nape lebey kuang same cam sut teletubbies..hoho

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

nak jugak cinta silat... tahniah bu menang!!!

handhalah ibnu kamil said...

penjenayah : weh. bgatu la. mau jgak aku jumpa. boleh minta belanja. hehehe.

badak pun kalah!

hamba ilahi : eh silap. ko yg ke dua. hehehe.

flockshot je kot.heehhe.

dzul : eh bukan la. memang baju teletubies tu. ko tengok betul2.

aku silat kang baru tau.. heheh.

adi : seronok ba. hehehe. sama2. bkn kita satu team ka semalam. hehhe.

vidadarisakura said...

aku tengah marah ni.


haha

handhalah ibnu kamil said...

vivi : oh tidak...lariii....raksasa hijau marah!

hahahah.

a.b geldofg said...

hidup hanya sekali....bgumbiralah

humaiRah said...

hahah. dah agak dah...

sejuah mana en.abu x update blog. kui3~~

Qaseh Rai'ha said...

abu...nape x de name kak bib??? hahhahaa

paan said...

teringin nak join silat..skang aku budak taekwondo...

jemput join group TEAM BLOGGER tu ye.tq

update blog rajin-rajin

handhalah ibnu kamil said...

jom. ar.

besh or silat.
hehe.
tapi taekwando ok jgak.


ok. dah join pon.

kalam agung said...

simpan berk2 wasiat tok semalam.....ha3

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,