Thursday, April 23, 2009

+hari ini aku nak bercerita tentang perempuan...+

selamat malam la pulak.
MySpace
berkenaan tajuk entry aku.
tiada apa2 sebenarnya.
aku hanya nak bercerita berkenaan kawan aku.
tapi mereka ini perempuan.
jadi tolong jangan buat gosip ok.
hahaha,
mereka ini kawan lama aku.
kawan waktu sekolah dulu2.
kawan satu kelas.
dara pingitan tercantik di sekolah dulu.
(jgn perasan.pas ni belanja aku ok!)
2 orang study di UPSI.
lagi seorang di USIM.

sebenarnya...
MySpace
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hua2.
baru hari ni aku jumpa mereka.
secara bersama.
kalau tak.
haram.
ssh tul nak jumpa.
yg kat USIM tu mai sini ptg tadi.
aku dengan sifat kegentlemannya.
menjemput beliau di pekan.
tapi aku pi ngan kawan aku ok!
MySpace
kerana dua sahabat kami dan kakaknya.
ada exam. hahaha.

apa yg penting.
mereka ini.
semua orang sabah.
hahahha.
kami berempat.
aku je org semenanjung.

ini mereka.
1. lela.
masih macam dulu.
periang dan pemalu.
amik kos pendidikan islam.
kat upsi.
ustazah penting di sekolah dulu.
masih singgle kot.
hahaha.
lel aku amik gambar ko ni kat fs.
jgn marah.
chow.

2. Adeq(nama timangan)
adeq nama di beri.
hajat nak ambil kaunseling.
tapi terlajak.
dapat pendidikan islam la pulak.
jadi ustazah jga la ni kan?
dia ni pun kat upsi.
seorang yg garang di sekolah dulu.
dengan juniornya la.
tapi hati baik maaa.
hehehe.

3. patmah
yg ni la kawan ku yg di usim tu.
amik quran sunnah kalau tak silap.
baru sampai petang tadi.
kira kawan baik jga di sekolah dahulu.
penolong ketua pengawas kat sekolah.
antara jadi rebutan.
nasib aku masih kuat iman.
hohohoh.
seorang yang sopan santun.
katanya tadi dengan aku dia seudah rock?
tapi tang mana tah yg aku tgk rock.
masih macam dulu.
bercakap pun mata tgk bawah.
mungkin tak sanggup tgk muka aku kot.
hehehe.
terlampau ensem.
MySpace

aku doakan.
korang bertiga berjaya ok.
jgn sekali2 lupa kat aku.
kang aku debik sorang2.
hehehe.
kalau kawen.
jemput aku pi walimatul urus ok.
tapi kalau kawen ngan aku lagi bagus.
hehehe.

ini bkan sesi promosi.
tapi utk melunaskan janji.
untuk mebuat entry pasal mereka.
baru hari ini aku berkesempatan.

pesanan penaja:
gosip adalah dilarang!

MySpace
syukran lakum.
wslm.

.the end.

22 comments:

khairul said...

menggosip itu adalah dilarang....
bahaya gosip...
tp, kalau aku nk gosip jugak???

handhalah ibnu kamil said...

sila2 lah man. aku benarkan. hahah

ain fathihah said...

bakal-bakal isteri kau ke tu?

ini soalan ya, bkn gosip

paan said...

promote member ?? xda member kat uit shah alam ke ??

Pemadam Baru said...

abu, ko xde tekel salah sorang ke?

handhalah ibnu kamil said...

ain : soalan itu akan dijawab kemudian. apabila aku berdepan ngan ko. sekrang tak boleh. sbb blog ini dikunjungi oleh mpaparazi dan mamarazi.

heh3.

paan: uik. takdela. ini sbb mereka yg suruh. hehe.
kat uitm shah alam? ada rasanya. aziz arshad, amik tesl. kenal tak?

pemadam baru: tekel? mana bleh. kang suma jatuh debik macam kerang busuk kang. sapa yg susah?

ini bukan bola yer. haha.

Pemadam Baru said...

ceh..abu purak2 tak mengerti..dush2..tumbuk tulang rusuk ko..

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

bu yg 1st tu cantek...

rekemen kat aku...

handhalah ibnu kamil said...

pemadam baru : lalala. aku tidak mengerti cikgu. hahaha.

adi : aipppp..gatai yer..hahah.

Pengejar Masa said...

yang no 2 tu mcm tak rela kena amik gambar je. ko x mintak kebenaran dulu ke?

neem said...

mana gmbr neemmmmmm. haha

Qaseh Rai'ha said...

ni yg jeles ni...............

handhalah ibnu kamil said...

pm : eik. mana ko tau neh. aku minta kebenaran apa. hahaha. cma dia mmg begitu. keh3.

neem : nanti abu letak gambar neem ya. abu nak curik gambar neem kat mana neh?
hehehe.

kak ibah : alalal. kak. jgn merajuk. kakak la kakak saya satu2 nya di upsi ini. euuww...hahah.

paan said...

boleh plak men suruh2.hahaha.xkenal..dia ada blog x ?? aku dalam misi mengumpul blogger uitm shah alam.

handhalah ibnu kamil said...

boleh la.
hahah.
mungkin mereka bergurau.
tapi aku saja nak tempek muka mereka.

ada rasanya,
tapi macam dah dia remove blognya tu.
pi adress lain.
tak pla dia bgtan aku apa adrees baru.
sory bro!

paan said...

it's ok.kalo nanti ada kenal blogger uitm,inform kat aku ye.tq

handhalah ibnu kamil said...

paan : okeyy.

+fALl fOr yA+ said...

nak kenal dengan no 2 ngan no 3.. hehe =p

handhalah ibnu kamil said...

fall for ya : uik? heheh.
kena tanya tuan badan la. hehehe.

Danish Andzar said...

Peeerrgghh...cayaa lar bro...

Danish Andzar said...

Hisshh...lupa plak....

Bro yg first tur sesuai buat bro tur...pe tunggu lagi....

handhalah ibnu kamil said...

danish : uik dik. kawan je la. makasih2. hehehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,