Monday, April 6, 2009

+aku berdebat+

assalamualaikum.

Dah lama aku tak tulis sal kecintaan aku yg satu neh. maka malam ni aku nak coret dan conteng sikit. layan...........

Demi integritI kebebasan media perlu dihadkan.


kat atas tu tajuk usul debat malam ni.
aku apa lagi. tgh gian2 nak berdebat.
maka gan konfidennya aku bentang konsep.

dush. hancus. berterabur. dan aku agak memang akan dikritik teruk punya la. (padan muka abu!)
tapi takpa. masih dalam pembelajaran.
at least ada ilmu baru aku belajar malam ni.

ada la jugak isu2 yang aku baru tau.
hak3. berguna jgak kan masuk debat neh.

tapi apa yang penting libido aku puas seh....
lepas debat naib canselor aritu,
aku berenti sekejap, sbb semua masing-masing sibuk ngan asement.
tadi dapat peluang. maka pulun la.
lepaskan gian. hehehe. (jgn cakap aku gila ok!)

seronok weh berdebat..(promote2....)

aku ada satu permintaan neh....

kak ibah jom join kelab debat . nanti tak la kak ibah rindu kat saya ari2...hahaha.(perasan..wink2...)

akhir kata. terima kasih kepada semua ahli kelab debat upsi. aku sayang semua..(macam ucapan farewell pulak kan..ahahha.)

pesanan penaja : jgn mainkan kasih sayang org lain!(apa ni..ada kena mengena ke?hahha. motif!)

keluarga debat yg aku sayang. hehehe. jgn buat spekulasi ok!

gambar versi ayu dan ensem. hehehe.


babai. tata. titi. tutu.
wslm.

.the end.

11 comments:

kAseh haTi said...

kak ibah bukan xm0...tp kak ibah ni xtahan klu kena k0men lbh2. lps 2 kena mrh apatah lg kena hentam. hu3

~jiwa ni lembik ler...

n_dra said...

kuarga debat mmg kuarga yg best!

F.Aminurrashidd said...

geraaammmm neeehhh.. gambor aku mana??? ahakz

F.Aminurrashidd said...

geraaammmm neeehhh.. gambor aku mana??? ahakz

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

hehehehehe...

aku komen ko mengikut ape yg aku dengar dan ilmu yg aku ade....

la la la....

noorlara said...

debat bisa memperhebatkan minda dan melancarkan bicara jgn tergigit lidah ya udah!

handhalah ibnu kamil said...

kaseh hati : ala. besa la tu kak ibah. bukan apa pun.

kalao tak tahan cili la mulut org yang komen lebey2 tu. hahaha.

abg inra : mmg best. bila nak mai sini?

encik pawiz : hahha. pas ni deh kawe letok gambo demo deh. hak3.

apis : ala..besa la tu pis. hahaha. komen yang membina.

hak3.

noorlara : belum lagi pernah tergigit lidah. hehhehe.

Hamba Ilahi said...

aku benggang + marah tau bila kita kalh malam tu, bab kat hafiz kekalahan tu perkara luar biasa. ha3
tak pa bu aku tau nanti kau akan jadi seorng pendebat yang baik. lagi hebat dari syam (upm).

handhalah ibnu kamil said...

hamba ilahi : kita kalah ka? hehhe. huk....hebat dari syam?

tengkiu2. mudah2an.

ko pun sama ya.

hehhe.
wish me luck!

penjenayah.merah.jambu. said...

mak aku ade kat upsi..
nanti aku suh die pinang kau bg pihak aku..boleh hari2 kite berdebat..cehhh

handhalah ibnu kamil said...

eh ye ke? mak ko kat upsi? siapa nama dia weh?

pinang?anda dialu2kan.
heh3.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,