Monday, April 13, 2009

+mari ramai2....jom kita meriahkan+

assalamualaikum.

malam ni aku nak buat sedikit promosi.
barang baik punya...(berfikiran positif ok!)
agak besh, dan aku rasa org ni memang rajin buat benda tuh...kredit tuk paan.

jadi aku rasa tak la juga rugi atau tercemar blog aku neh.
dan langsung tidak merugikan aku kan...
kalau aku promosi barang baik ne kat sini.(dah macam jual barang pulak kan?)
aku lepak jap kat blog si Paan. member bloger yang aku tak kenal sangat.
tapi di sebabkan blog dia ne agak banyak barang bagus.
maka aku suka jugak lepak2 kat situ.

aku tertarik nak iklankan barang baik dia ne.
ni dia. team blogers: team untuk semua blogers malaysia.
laman ni macam laman web social.
frenster, myspasce dan sebagainya.
tapi banyak function weh.
seronok la jgak. bleh kenal rakan blogers yang lain.
dan boleh kongsi2 barang baik. hehehe.

aku nak upload gambar.
tapi internet low la pulak(dush3..bengang weh..).
heheh.
korang tengok sendiri la yer. kat laman web tu.
selamat bersosial networking.(betui ka ayat aku tuh!)

itu sahaja buat malam ini.
sekian.titik.



.the end.

11 comments:

paan said...

arigato gozaimas sebab sempat promote blog aku.hehehe.rasa tak layak terima pujian tue...

mengharapkan tunjuk ajar bro dalam usaha nak memajukan lagi blog aku tue..harap bleh didik budak baru nie.tq..

handhalah ibnu kamil said...

paan : sama2 paan. aku puji bg yg layak. hehehe. its your line bro.

tunjuk ajar. rasanya ko lagi ekspert kot. aku main2 tepung gomak je kat blog ni. hehehe.

neway. teruskan berblogig, hehhe.

humaiRah said...

salam...

ah...saya tgh pk jgk nak wat. igt nak try arrange lepas exam. boleh ke saya join? cuz i'm not a malaysian. hhuhuh..sedih2

ain fathihah said...

aku x fhm apa yg ko cuba nk sampaikn kt sini

Hamba Ilahi said...

hai ain ko tak faham!!!!
abg akn cuba fahamkan ain
abu promote laman web kat entry ni u kembnagkan kegiatan sosial kita
betul kah abu???
ni yang aku faham la....
papun u abu aku rasa ko kena belajar u bentang entry macam ko bentang konsep dalam debat supaya trak la aku n ain bidas penulisan blog ko ni
he333

p/s: sesiapa pun ada hak u komen

paan said...

tumpang komen.. humairah : anda dijemput untk join...boleh jugak dapay tips dari blogger luar Malaysia.hehehe

handhalah ibnu kamil said...

neem : ala..join jer.kalo dorang tak bagi saya celup sorang2 dalm tong indah water.

tu admin dah bagi jemputan spesial lg tu.

ain : tak paham? ko buat2 paham sendiri laa....hehheh.ko ka bdak debat.

kama : uhuk....bidas la pa korang nak. tak kesah. hahha.

kang kalau aku tulis macam bentang konsep. panjag. hahaha.

lagi la tak paham. hehehe.

paan : sial2. komen la banyak mana yg ko nak.

neem said...

hahah. dah join sblum mendapat jemputan. kui4

handhalah ibnu kamil said...

neem. bagus la lau macam tu.
nanti add neem ye.

Danish Andzar said...

Salam...
Mekasih bro.....dh join dah...

handhalah ibnu kamil said...

wslm.

ok. baguss...hehe. kang abg add ok.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,