Wednesday, April 8, 2009

+berehat sebentar. exam is around da corner+

assalamualaikum.

weh, aku mungkin akan tidak menghupdate aku nya blog ni. (ntah betul ntah tidak...hehehe)
mau berehat jap.
sebab exam dah nak dekat.(weh...exam tu apa? ~tak dapat terima kenyataan~)
dan habuk pun aku tak baca lagi.

hari sabtu ni ada final silat gayung.
satu step pun aku tak ingat wehhhh...(tu la asyik memonteng je..padan muka. huk3.)

korang doakan la tuk aku banyak2. (hehhehehe)
supaya aku tak sakit jangtung nanti tengok kertas soklan tu nanti.

aku tak kira. korang buat solat hajat terus. hehhee.
tuk aku.......

disini aku tempekkan jadul exam aku yang agak mencekik. huhuhu.
adoiiii. mampus!

tu la jadualnya, mencekik kan?

apa2 pun doa jela. jangan korang buat solat jenazah tuk aku sudah. hehhe.
jazakallah khair.

wslm.

.the end.

11 comments:

Qaseh Rai'ha said...

abuuu....!!!

jgn la mnghilang lagi.
s0b..s0b..s0b..

humaiRah said...

good luck!!!

paan said...

hehehe.sama la kita...exam dah dekat sgt...cuba bahagikan masa blogging ngan study..

Danish Andzar said...

Alahhh...saya tak der rase apa pun...biase jerk..lalala...

handhalah ibnu kamil said...

kak ibah : hilang. tidak lah saya akan sentiasa di sisi kak ibah.

euuuwww...geli seh...(abis la kalao remy baca..dush3)

humairah : syukran neem.

paan : jgn buntu2 pulak...hehehe.doakan aku sekali ok paan.

danish : huk...mmg la, adk tak rasa, ni org ang amik exm ni yang merana.

siap..abg dapat, abg pulas telinga. hehehe

a.b geldofg said...

aku doa2kan ko boleh jwb soalan2 xm tu...

Rantong said...

Sertai rancangan terbaru berjudul: "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" 24 jam sehari, 7 hari seminggu, hanya di kaca screen komputer anda...

Hamba Ilahi said...

Abu tq komen yang tak membina tu...
aku tak sehebat mana jadi jangan ko puji lebih2 ko tau kan aku jadi gila bila org puji aku...hahahah.yakin
bu, nanti ada masa aku nak wat majlis makan daging saudara,nak borak2 n mengumpat macam kat astar dulu
ingat plak kita jalan2 di bawah deraian hujan rintik2...he3
jiwang karat betul,....
hahah tima kasih bu....

AHMADSUFI6177 said...

gud luck sahabat.... sama2 kita berusaha.. yeahh!!! ^_*

vidadarisakura said...

biarpun lambat...

gudlak weh!haha

handhalah ibnu kamil said...

sama2 weh.

tengiku.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,