Friday, April 3, 2009

+kak ibah aziz......rindu?+

wehhhhh.
aku nak bagitau satu dunia.
(walaupun aku tau org kat belah eropah bukan paham apa yg aku repekkan ni)
ada org rindu kat aku.
dah la rindu.
pastu dia buat pengumuman kat blog beliau. (link)

jadi aku tak nak la jadi org yg dirindu derhaka (perasan..hak3)
maka aku balas balik la kat sini.


~saya tak rindu kak ibah~


ok. stattement tu tipu. gurau je. hahaha.

~sebenarnya rindu jgak~

yg tu baru betul. tapi ditulis dengan font kecil. tandanya aku malu. (miang aku dah datang)

maka aku nak curik gambar beliau. untuk tatapan semua. dan aku malas nak mintak izin. hak3. kak ibah saya letak gambar kakak yg suci bersih ni yer.....hahaha.(jgn bangga ok!)

inilah beliau. perasan kiut jer.

nama kak ibah itu sungguh klasik...aku tipu sebenarnya pelik. hehehe.

ok, yg lain. jgn buat statement atau gosip ok.

amaran keras.
gosip adalah dilarang!

sekian sahaja.
minta maaf daun keladi.
~lariiiiii~

.the end.

11 comments:

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

[1:1] salam. tumpang lalu hehe...

memang kiut pun die hak3..

kAseh haTi said...

ala....
malu ler abu!
ha3

~biar la d0rng g0sipkan kte.ha3 (mnyerah diri)

...abu lps ni jgn mnghilang lagi...

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

eeeeeeeeeeeeeeee.... ape korg ni, lucah.... berendut dalam blog

la la la...

handhalah ibnu kamil said...

ieza : lalu la. tak kena bayar.

saya rasa anda rabun. cuba anda tengok lagi sekali?
mesti tak kiut. hahah.

kak ibah : kak ibah malu? tipu!
hahaha.

kak remy marah? sapa nak tanggung wweh.

~marilah gosipkan kami~

apis : berendut? lucah?

ke ko yg lucah?
hahahaha.

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

hahahahahaha...

a.b geldofg said...

untung ko ada juga yg rindu..aku tkda sapa2 yg rindu :(

handhalah ibnu kamil said...

uncle ab : hehhe.

syahdu siot. nanti sy buat entry rindu utk uncle. nak tak?

~lelaki sejati~

a.b geldofg said...

rindu kt jantan apa ke jadah hehehe

handhalah ibnu kamil said...

la..tadi kata tak da org rindu.

kang uncle bunuh diri kang. ssh jgak tu..sbb streess.

~saya rindu ayah saya~

kAseh haTi said...

ieza--->tq. mata anda mmg tajam. org yg rabun je yg akan wat pnafian 2. ha3

apis---> ape sebut lucah2 ni??? kami tak buat ape2~~ kih3

abu---> sejak ble remy 2 jd kak??? ni nak mrh ni!

~majuk dgn abu~
xm0 kwn!!!

handhalah ibnu kamil said...

kak ibah : ala2 bucuk....gurau jela kak ibah.

silap tulis. teringan kat kak remi. hahaha

abg emi la...

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,