Thursday, March 12, 2009

+terima kasih kepada syafiqah+

salam...

aku teringat waktu aku muda2.
muda la sangat!
aku terjumpa gambar aku dulu2 dalam blog kawan aku.
blog lil secret,
(syafiqah ak.a pyqunk..amat penlik nama oanggilan beliau)
teringat waktu jerawat masih kurang di muka.
waktu tengah berahi mencari kekasih hati.
a
pa yg aku merepek neh..sekarang tolong suruh abu tanggalkan kopiah beliau.


jadi aku ambil dan save gambar tersebut. tanpa rasa malu dan segan.
mmg tak pernah tahu malu pun!
pedulik apa aku, aku nak post jga gambar waktu aku ngah hensem2 dulu.
dia mula perasan kembali..sekarang baling tomato kepad beliau pulak!
mesti korang exited mau tengok kan?

jeng3....hahaha.

cba korang cari aku(klunya :org yang paling ensem..abu dah mula perasan lagi..)

selamat mencari!hahaha.

.the end.

14 comments:

AHMADSUFI6177 said...

haha.. berahi nak cari awek?? keh3...

ermm mana nampak bro.. gmbar xclear.. xpe2.. aku try teka.. yg paling kanan sekali kot.. hehe...

p/s: aku sdang siapkan tag untuk kau.. nantikannya... hahahahaha

iqahakmar said...

abu plg hjg knn....wahahahaha

ain fathihah said...

kamu
yg paling hujung
kanan

ya kan

ahaha
yg paling malap
mudah sj mau cari bha...

muka kurang jerawat??
:ar!
comel3

handhalah ibnu kamil said...

sufi : ko ni kesitu pulak. hahhaa. yg paling malap. aku la. hahha. ko zoom pakai kanta pembesar.

ok aku tgu tag ko. hehhe.

pyqunk: ya betul..sepuluh markah tuk hang.

ain: hahaha. cakap je la. bukan malap, hitam. hahaha.

tapi bab comey tu aku setuju. hehehe.

a.b geldofg said...

aku rasa ko yg duduk kt tengah2 tu

handhalah ibnu kamil said...

oh itu satu sindiran..sejak bila aku secerah itu. hahaha.

salah la uncle.!

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

huh dari desktop aku nampak beso pimple ko bu.....

nurulnadiah said...

sinting lagi abu.alahai.hahaha

Dzulfikri zulkiflE said...

aku rase ko xde lam gamba nih coz tyme nih ko pontenk skula smate mate nk tgk cite gaban..tol x?

handhalah ibnu kamil said...

adi : sungguh ko rabun malap! hahaha

kak nad : aku dikatakan sinting lagi. yeayyy....hahhaa.

dzulkiflie : ini fitnah! aku tak tgk gaban. aku pi tgk shincan..hahaha.

kaiy said...

haha..
semua pun muka-muka kudus dan suci ni

handhalah ibnu kamil said...

tau takpe yumm...hehhee.aku la yg paling suci. heheh.

kAsih haTi said...

lgsg xde org ensem dlm pic ni...ni bmkne abu takde dlm gmbr (ayat cube mb0dek)

handhalah ibnu kamil said...

hohoho.
kak bib.

bodek termakan. hehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,