Sunday, March 15, 2009

+aku nak itu dan ini+

~baik korang bagi apa yang aku nak~(ayat yang sungguh memaksa...hahaha~terutama kepada sufi~)

akibat dari tag yang diberi..maka aku menjadi seorang manusia yang demand!hahaha.

sufi...meh sini baca jawapan yang merepek dari aku. harap2 semua yang baca dapat salin dan pastu tunjukkan kat parent atau bos masing2 tentang permintaan aku ne,agar korang bleh belikan tuk aku? boleh tak? ( tumbuk abu sekarang...dush3..sungguh mengada...)

eh..tapi sebelum tu..ni tag beliau.
The rules are:

1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) Post the image of this award to your posting
4) Give it to 10 frens of yours


Ok, ni repekan aku.

Benda2 alah yang aku nak/nak buat ketika birtday aku berlangsung!( ~hakikatnya tak pernah sambut pun~)

kalau yang lain tak dapat pun takpe. yg penting ni aku nak!

1. sekor anak harimau warna putih!( aku nak menatang ni dari sufi!~kedemandnan bermula~)

2. aku nak kek 15 tingkat! ( ni aku suh si hafiz bagi~dia kan pandai masak~)

3. nak mandi kat laut mati...supaya bleh terapung. (sbb aku tak pandai berenang...ni uncle ab yg kena bawa aku ke sana..lalala)

4. aku nak korang temankan aku daki gunung berapi krakota..( ne, fawez yang kena tunaikan!..hahaha(ketawa nada jahar) .padan muke ko pawiz)

5. Aku nak jadi kanak-kanak semula...( siapa2 yang volenteer? angkat bulu ketiak..hahaha.)

6. Aku nak bercuti kat gaza ( ada siapa2 yang berani nak join? meh suport duit tambang aku..)

7. aku nak orang nanyikan lagu tem besday aku. buleh?.. lagu pejal tahir...( siapa suara sedap..sila tampil kehadapan..bayaran 2.5 sen akan diberi..)

8. Aku nak makan daging unta dan kuda..( mengidam neh...ain ngan neem bleh belikan tuk aku tak?~buat muka kesian~)

9. Aku nak majlis besday aku ne, dilangsungkan dengan penuh protokolnya...iaitu di istana raja. (buleh ke? ni serahkan kat AJK protokol..penjenayah merah jambu. buleh atau tak ko kena buat jgak!)

10. for the last but not list, aku nak jet concorde....nak pi melancong ke bulan! ( aku nak tidor sana dua tiga ari... aku serahkan kerja ini kepada kakak cumel a.k.a sehat..kak nadiaa..hehehe. tak kira nak jugak (buat2 muka ketika umur 2 tahun))


sekian sahaja permintaan saya sempena ari jadi saya yang akan datang.... jadi aku nak interpreme hari jadi aku ne..tarikhnya ialah pada ------->


1 JULAI 1988


jadik..paham2 je lah..aku nak tag orang balek la ne.. (buat muka jahat!)

1. Neem
2. Kak Nadia
3.Kak bibah
4. Syeera
5. Kamarudin.
6. cukup sekadar itu..hehehe.

selamat menjawab tag aku dengan jayanya...babai.

.the end.




12 comments:

Adi Muslim (I LOVE ISLAM) said...

wei cik abu julai lame lagi....interprame tol wek....

handhalah ibnu kamil said...

suka ti la wei..hahaha.

Dzulfikri zulkiflE said...

sempat gak ko promot bezdey ek..hoho..

handhalah ibnu kamil said...

mestilah..ko jgn lupa bagi hadiah ek!

aku nak menatang warna putih tu..hehehe.

alif-mikail said...

ni kena ngap nanti koi yang susah.. haahhaa

AHMADSUFI6177 said...

kuang asam... mana aku nak cari menatang tue hah..? dah nak pupus woo... haha...

hmm... nak makan dging unta dgn kuda? kau biar betol.. hehe.. boleh makan ke??

handhalah ibnu kamil said...

mikail : jgn risau. benada tu makan sayur2an...


sufi : aku tak kira..aku nak jugak...

la..lembu ngan unta kan bintang ternakan..buleh la makan. hehehhe. ko nak try?sedap ooo...

Danish Andzar said...

salam..humang aaiii..dio punyo demand..tak tekato den....

handhalah ibnu kamil said...

danish : hehehe. ye la. sbb tak pernah org bagi hadiah kat aku lagi. hehehe.

jadi nak la yg lebih2 sket. utk kover yg dulu2 pnya hadiah. hehehe.

humaiRah said...

adui la en abu.. kena tag lagi saya..

nama paling ats pulak tu. xpe2..

handhalah ibnu kamil said...

heheh.saya memang ska mengetag orang yg bernama tasneem...hehehe.

nurulnadiah said...

Jet concorde xda, kelisa limited edition ada.haha

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,