Wednesday, March 18, 2009

+Aku agak lega+

fuhhh..aku sudah mampu untuk menarik nafas lega. (jgn jeles ek!)

tugasan hanya tinggal dua sahaja yang perlu di submit. (horreyyy)

jiwa agak lapang dan gembira serta senang hati.

pagi tadi baru dapat bercakap dengan kawan lama yg baik. hati agak gembira. sudah lama tidak berbual dengannya.

walaupun hari sabtu, ahad, dan isnin ini aku ada pertandingan debat naib canselor, tapi aku agak tidak risau. aku tidak tahu kenapa. mungkin aku tidak pikirkan sangat kot.(sebab rasanya tidak ada harapan menang..team semua hebat2 belaka...)

tapi tak kesah la. yg penting mode aku amat baik. dan aku amat gembira.

Sorylah..penulisan aku kali ini agak skema dan membosankan. aku tidak tahu kenapa mode aku baik hari ini, tidak ada roh untuk merepek. hehehe.

Leganya..nah aku hadiahkan senyuman yang paling manis tuk kawan2 blogers aku terutama skali penjenayah merah jambu. jgn sedey2 oke.hehehe.

.the end.

9 comments:

F.Aminurrashidd said...

weii sempat lagi update blog.. kitorang nunggu sejam lebey taw.. ahahaha~

a.b geldofg said...

comel snyum bro....kambing pun kmbinglah

Dzulfikri zulkiflE said...

senyuman ko ngan kambeng tuh agak2 same x? hoho

AHMADSUFI6177 said...

adoi la... kau ni mmg penuh perasaan la abu.. aku direct tergelak bila kau letak gambar2 kelakar nie.. hehe

handhalah ibnu kamil said...

pawez : hehehe. best oo update blog kat libry neh. internet deras mcm air terjun..

uncle ab : oho....adakah uncle mengatakan saya kambing??

whate ever....hehehhe.

dzulfikri : tak sama, of cos tidak..tapi kambing itu belajar senyum dari aku. hehehe.

sufi : ehehe..aku memang agak sentimental..

ko nak tak kambing tu? siap bley gelak lagi. hehehhe.

humaiRah said...

ahahah

me too..

alhamdulillah

lega!

pagi tension giler..

sampai smua ahli keluarga aku call..

ahahahak..

handhalah ibnu kamil said...

hehehe. alhamdulillah.

moga kelegaan berterusan.

tu saya sedekahkan senyuman kat neem.

hehehe. ambiklah.simpan di hati.

@deyLL@ said...

sejuk ati nengok kambing tu senyum..muahaha..sweet!

handhalah ibnu kamil said...

kalau nak tengok ari2..meh la sini. kambing itu ada bersama diri ini. hehehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,