Saturday, March 7, 2009

+sungguh rajin aku jawab tag!+

Sungguh rajin mereka mentagg aku. aku jawab je la yer. sowy lambat sket....layan jer la. hehehe.


1. Tanda2 kamu badmud?
Bulu kening aku akan bercantum dan timbul kedut dan kerut di dahi (amat huduh muka!)
2. Tanda2 kamu marah?
Pernah tengok badak sumbu nak marah tak? macam tu la kot! hahaha.
3. Tanda2 kamu sinting?
apabila aku mengadap laptop atau HP sambil senyum, atau time makan kaki aku bergerak2 macam nak tendang orang.

4. Tanda2 kamu malu?
Muka aku jadi merah dan badan jadi sejuk semacam.

5. Tanda2 kamu sedang cemburu?
Aku buat tak tau dan jerit dalam hati.....aku jelesss wehhhh... baik korang hentikan perbuatan tu!!!
6. Tanda2 kamu sedang sedih?
duduk sorang2 sambil termenung melihat matahari! huhuhuhu......
7. Tanda2 kamu tengah gumbira?
aku akan senyum ngan semua orang sambil rasa diri ini terapung di udara...

APA
1. Apa warna baju yg kamu pakai sekarang?

hitam+oren+hijau+kain pelikat warna biru.
2. Apa kah kamu termasuk orang yang suka shopping?
Tidak.amat malang siapa jadi isteri aku. tak sukaaaaaa!penat!!membazirrr duit aku! hehehe.
3. Apakah kamu percaya love at first sight?
tak! hehehe. malas nak explain kenapa...hahaha
4. Apa yg ingin kamu lakukan skrg?
Aku nak mandi..hehehhe.
5. Apa rasa di hati kamu saat ini?

risau+nervous+bimbang+dan yg sewaktu dengannya.

BILA
1. Bila pertama kali kamu dilahirkan ke dunia?
01 Julai 1988
2. Bila saat terindah dlm hidupmu?
Sooo manyy ooo. Bila aku dapat jadi best studennt kat sekolah aku, tebeliak mata cigu2 weiiii. hahaha. sbb aku bukan la budak yg dalam kalangan cerdik. dan selalu berada dalam kategori Galus (gagal + lulus). lagi satu aku dapat buat mak ngan ayah aku bangga...dan aku dapat masuk UPSI. hehehe.
3. Bila kali terakhir dimarahi ibubapa?
tak ingat. lama dah tak kena marah. rindu nak kena marah la...
4. Bila kamu akan married?
sensitif ni..bila si dia dah nak kawen ngan aku la...hahaha.

BAGAIMANA
1. Bagaimana jika ada org yg buat kamu sakit hati?
Aku buat2 tak tau dan buat2 lupa.
2. Bagaimana kalau ada org cakap kamu lawa/hensem?
muka aku merah, menahan malu. ahaks! haha. bersyukur la ye. muka tu masih cukup,hidung mata, telinga dan sebagainya, Alhamdulillah. thanks ya RABBB!
3. Bagaimana jika ada teman kamu, meninggalkan kamu?
aku akan bersedih la. huhuhuhuh. moga dapat berjumpa lagi. hehehe.
4. Bagaimana jika ada org yg tidak suka sama kamu?
Aku akan tanya dia kenapa tak suka aku. mgkin ada yg bley aku baiki.
5. Bagaimana kalau ketika kamu bgun, kamu dikelilingi api?
Ya Allah ampunkanlah hambamu ini! nauzubillah min zalik..mohon di jauhkan dari bencana.
6. Bagaimana jika kamu keseorangan?
Aku akan besilat sorang2 dalam bilik. hehehhe.


sekian sahaja repekan dan rapuan dari aku. jadi aku dengan bangga nya ingin mngetagg kawan2 aku tanpa segan silu nya, walaupun dorang taknak jawab. hahaha.


Ahmad sufi (jawab ye...tag pertama dari aku)

ab (aku tau uncle tak suka...tapi aku nak bagi jgak..pedulik haperrr aku..hahaha)

helmi ( ni lagi sorang..tak suka jawab tag..tapi aku mmg suka bagi kalau orang tak suka jawab..hahaha)

neem ( selalu kena tagg ngan sy kan? sabau je la..hehehe)


dahhh..tu je kot. babai...


.the end.

7 comments:

AHMADSUFI6177 said...

kurang asam hg... malu la, hg kantoikan aku.. haha

handhalah ibnu kamil said...

hehehe. apa boley buat...

aku pun biasa buat. hahaha. standard ar tu.....

nurulnadiah said...

Abu sinting!hahaha

handhalah ibnu kamil said...

uhuk....sedey.. kak nadiah bilang gue sinting..

mmg sinting..sejak kenal ngan kak nadia! hahaha.

cpt bertanggungjawab!

ab geldofg said...

aku boikot tag!

penjenayah.merah.jambu. said...

lorh...ko atas aku je..
baye abang aku..
hahaha..
aku igt ko baya ab..
ngehngeh~

handhalah ibnu kamil said...

penjenayah : cittt.... muda lagi aku neh tau. hahaha. ab tu pangkat uncle dah...

adakah masih ada peluang? ngeh3x..

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,