Saturday, May 30, 2009

+tetiba pulak rasa macam artis+

assalamualaikum.
(moga entry ini diberkati dan dijauhkan dari riak)

sejak dua menjak ni aku rasa seperti artis la pulak.
tetiba je ada orang cakap muka aku macam tom cruise.
hohoho.
ok. itu ada lah tipu.
bueeekkk.

sebenor2nye.
ada orang minta autograph aku.
dia cakap aku ensem
macam pelakon hindustan katanya.
aku apa lagi.
layan la.
tiba2 aku rasa macam best je.
baru la aku sedar ssh payah seorang artis.
hahaha.

woit.
jgn korang percaya.
aku mengarut je tu.

aku sebenarnya ucapkan terima kasih.
sbb bagi award kat aku.
sbb tu la aku rasa macam artis hari ini.
(padahal korang suh aku hupdate blog aku kan?)

bkan apa.
selalunya.
sorang je bagi aku award.

tapi kali ni.
ada tiga orang.
tu yg melayang2 sekejap tu.
rasa macam best je.

huh!
mengada.

ni award dari neem yg comel.
oleh kerana award ni spesial.
aku malas nak forward.

hohoh.

tengkiu yer neem.


award yg kedua ni pulak.
diberi oleh dua orang.
dia beri award yg sama da.

suh describe sket2 pasal dorang.
yg pertama ialah.

selamburb ---> beliau seorang lelaki. bloger. dia cakap lagu kat blog aku best. ensem kot. tapi beliau mmg best la. sbb bgi aku award ne. walaupun aku tak jarang2 komen blog dia. itu sahaja. sekian.

kak ibah---> seorang perempuan. cantek oooo. pelajar taun 6 upsi. sorang periang dan hyper aktif.cute la jgak. kalau nak kenal lagi. korang ushar la blog dia sendiri. nanti aku letak link.

(sory eh.aku ngantok tak larat nak wat list sampai 10)

award ni pon.
aku rasa macam maleh nak forward.
sbb dah lewat dah ni.
mata aku pun ngantok.
sok ada program ne.

sape yg nak.
amik je la.

tak yah cerita sal aku pon takpe.
tapi link mesti ada.
hohoho.

tengkiu banyak2.muaah!

ok.
sekian sahaja.


.the end.

14 comments:

Lun said...

aah lagu kat blog ni best
tajuk apa ye? kumpulan?
rasa mcm pernah dgr tp x ingat


mlm ni mimpi award la ye anda

Dzulfikri zulkiflE said...

lagu x bez,ko yg bez bro..hahaha,sile riak skunk...

Qaseh Rai'ha said...

yeaaa...yeaaa...

apis puji kak ibah. ha3

F.Aminurrashidd said...

abu overrr... heheh

░♥si lampu neon♥░ said...

cehhhhh!

neem said...

yahii...~~ akhirnya!!!

handhalah ibnu kamil said...

lun : tima kasih lun.
lagu dalam blog ni tajuknya sumayyah.
lagu kump. mawaddah. mmg best. hehhee.
minat jga ke?

dzul : hohooh. aku riak sekarang. lalala.

handhalah ibnu kamil said...

kak ibah : kak ibah! bukan apis la. abu la. ni rasa nak marah ne.
kuang3.

pawiz : hohoh.biasa la. best apa over.

lampu neon : dengki la tu.

neem : hehehe. sory lambat.

noorlara said...

ermmm bagusle tu, akakpun suke ngan blog ko ni, hajat nak bagik sepiring pulut kuning tapi camnale plak nak antau hahahahah, ramai org suke dan saynag tndanya Allah pun sayang ke awak, bersyukurle yeee

noorlara said...

ermmm bagusle tu, akakpun suke ngan blog ko ni, hajat nak bagik sepiring pulut kuning tapi camnale plak nak antau hahahahah, ramai org suke dan saynag tndanya Allah pun sayang ke awak, bersyukurle yeee

noorlara said...

ermmm bagusle tu, akakpun suke ngan blog ko ni, hajat nak bagik sepiring pulut kuning tapi camnale plak nak antau hahahahah, ramai org suke dan saynag tndanya Allah pun sayang ke awak, bersyukurle yeee

handhalah ibnu kamil said...

kak noor lara: hhuhuuh. mmg kak tul2 ska sama blog saya.

sampai 3 komen sekaligus.
hehehe.

tengkiu kak!

joegrimjow said...

jadi org glamer best

Qaseh Rai'ha said...

al0...
s0wi2,
mcmane bleh slh taip ni? hik2

A.B.U,
akan igt slalu.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,