Sunday, May 3, 2009

+ aku minta maaf ya... sebab aku buat2 lupa yg aku ada blog!+

Assalamualaikum....
3 hari aku meninggalkan blog ku neh.
sbb aku pi makan angin.

sikit lagi.
aku macam terlupa.
yg aku ada blog.
hehehe.
MySpace

sekali aku klik kat bookmarks.
eh3. ada pulak blog aku neh.
terus aku klik.
dan merayau2 di blog kawan2.
sambil mendropkan komen.
(yg tak terdrop komen tu, pasal aku specchless..sbb tak tau nak tulis apa. tak kan hoi! kot..hehe)
takut dorang merajuk la plak karang kan?
hehehehhe.
kawan sejati neh.
MySpace

adei.
baru tiga hari.
dah macam ada spiderman.
kat sisi tetingkap blog aku neh.
apa lagi aku halau la.
suh dia main jauh2.
pi main kat blog paan.
(ayat dengki)
sbb di rajin update.
hehehe.
MySpace

aku sebenarnya pergi ke UTP.
ada debat pershabatan.
dengan pendebat UTP dan MMU.
best gila weh.
dah namanya minat.
tak bleh nak buat apa dah la kan.
macam org gian dadah.
mcm tu la aku ngan debat.
(boleh pakai ke perumpaan neh!)
hehehe...

jadik.
izinkan aku menjadikan blog aku neh.
sebagai muzium gambar sekejap ya.
hehehe.
sikit je aku nak upload.
boleh kan?

mmg gambar bajet gila arh. ni sebelum masuk bertanding. sempat lagi. hahaha.

gambar-gambar yang sempat aku snap. hehehe.

Banyak perkara yg aku belajar di sana.
mcm mana nak buat kronologi hujah.
nak atacck kes lawan.
buat izin laluan yg baik.
pengalaman berdebat dengan team yg hebat.
hehehe.
terima kasih banyak2 ya,
ada umur aku pergi lagi sana.

dedikasi kepada :
juni, hairul, siddiq,
adi, myer, naz, dheepan,
tiha, hafiz, kama, aini (makcik),
kaza, zack, iswadi, syafiq, syuk,rafiq,
dan semua yg ada terlibat dgn program ituw ya.

terima kasih banyak2.
nama yg tak tertulis,
sbb aku tak ingat.
ramai sgt.
hehe.
semoga berjaya semua!

syukran lakum.
wslm.

.the end.

21 comments:

Pemadam Baru said...

abu gune photoscape la nih..lalala

handhalah ibnu kamil said...

yess.

ahahaha.
dah terer gna.
makcik aini yg ajar.

lalala.

a.b geldofg said...

aku bru nak mrajuk
nasib baik ko dah mncul
klau tk ko kena pujuk

Pengejar Masa said...

woah.. makan angin ye.. jgn kembung dah la

Qaseh Rai'ha said...

anda tidak mninggalkan k0men d bl0g sy.
ok..sy mrajuk!

=(

handhalah ibnu kamil said...

ab : sy tak kan lpa uncle la.
hehehe.

pm : cuti2 malaysia. bg menyahut seruan kera-jaan.
hehee.

kak ibah : erkk....saya terkedu. sbb tak tau nak komen apa. huhuh.

neem said...

yee...

abu dah balik.
hohoh

handhalah ibnu kamil said...

neem rindu ke?
hehehe.

duta_illuzm said...

kongsi2la ilmu tu ek....
sama2 kita beat k.matun...huhuhu...

Coretan Semalam said...

kau kenapa tak letak gambar dalam van tu hah...

...kawe yg skema... said...

Bakpo mung amik gamba bajet2 nie abu?

noorlara said...

tau takpe, kalau dah ade blog jgn buat-buat lupers kang jadik pelupers terus kan susah! ish bodak ini....

handhalah ibnu kamil said...

johan : buleh ba. tapi segan plak aku. ndak jga tere aku neh.

hehehe.
myerr kim salam ngan ko!

aini : gambar mana? ko nampak tak buku lali aku?

kang tak pasal2 masuk dalam mulut ko.
hehhe.

handhalah ibnu kamil said...

kak nad : perlu la jgak, hehehe. untuk menjaga emosi dan mental. hehee.(ada kaitan masalhnya..)

noorlara : hehehe.tak la. saja buat2 lupa. hehehe.

sayang sama blog. muah3.

siddiq said...

seronok juga dapat berjumpa,,semoga sudi dtg lagi=]

alang said...

Buat2 lupa ada blog?haha. Nway, selamat kembali

handhalah ibnu kamil said...

siddiq : seronok..terima kasih! nanti jumpa lagi...

waktu integriti ye!

alang : tengkiu..waktu untuk menterjah blog ko alang. heheh.,

paan said...

aku xkisah ko lupa blog ko...tapi pastikan ko ingat kat blog aku.hehe

handhalah ibnu kamil said...

paan : ye..aku tak lupa blog ko. hehee.

paan said...

baagus.huhu...save dalam memory otak ko url blog aku.hahaha

handhalah ibnu kamil said...

dah aku save paan.

siap ngan backup file lagi.

hehehe.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,