Tuesday, May 5, 2009

+mood aku hilang tiba2. huh!+

adeiii.
sungguh.
mood aku hilang.
selepas melawat ke blog kawan tadi.
macam nak bom je beliau.
adei.
geram3x.
MySpace
nak kena?

aku baru mau meletak entry yg baek2 shj.
kan dah terlepas geram.
huh!
MySpace
apa tgk2?

abu.
sabar2.
MySpace

tak baik marah2.
beliau bergurau je tu.
lagi pun.
ko kan selalu bergurau dengan beliau.

tapi...
masih geram la...
MySpace
adeii.
huhuh.

jap2.
nak amik air semyang jap.

okey2.
dah lega.
kembali semula ke alam nyata.
istighfar.
44 riboo kali.
hehehe.

pesanan : jgn cepat marah ok.

nak tukar tajuk entry boleh?
hehee.
aku sebenarnya.
nak tempek award kat blog aku neh.
award dari kawan yg ku...
sayang..(euuww....)

bersusah payah.
beliau melakukan kerja pengeditan.
melalui sofware photoscape.
heheheheh.

sebagai menghargai beliau.
ini award yg beliau bagi.

terima kasih temah. (tapi kalau ko edit kasi putih sket muka aku lg bagus. hehee)

seksi ke aku ne temah?
bahagian mana?
mesti mata dan bulu kening kan?
hehehe.

kelas gituww...
hehehe.

sedikit dedikasi utk beliau.
nama diberi azlina.
tapi aku suka panggil beliau temah atau fatimah.
lebih klasik dan very the village.
beliau seorang yg comel dan cubby.
suka makan kala larut malam.
beliau seorang yg tak ajak aku.
ketika pergi piknik bersama kawan2 beliau(perluker ajak?)

beliau amat pemalu.
tapi.
suka merepek dan meraban bersama aku.
di laman maya ini.
ohh.sungguh.
aku gembira ada kawan seperti beliau!

yang paling best.
beliau selalu kata.
aku ensem!

hehehe.
itu sahaja utk beliau.

terima kasih ya temah.
bg aku award ni.
akan ku simpan sampai bila2.

p/s : Alhamdulillah...exam dah habis. yeay!

sekian.

.the end.

8 comments:

Pemadam Baru said...

oit2..perlu ker ko tulis??

"yang paling best.
beliau selalu kata.
aku ensem!"

siot je ko abu;))
cucuk ngan garpu kang;))

paan said...

sesungguhnya,perkataan seksi hanyalah bodek semata2..tiada kena mengena antara yg hidup atau yg telah tido..

Coretan Semalam said...

sebenarnya abu bengang setelah melihat Blog aku...Jangan mare ye tok wan..hahahahah

Pemadam Baru said...

abu..xyah la marah2 abu..cumel je aku tgok ko kat gmbar tu..hahaha

handhalah ibnu kamil said...

pemadam baru : itu yg paling perlu sekali kan temah. hehehe,

ko yg selalu cakap aku ensem.

paan : yeay....aku seksi. ko tdak. hahaha.

makcik aini :ko nak kena flying kick?
dish3.

handhalah ibnu kamil said...

pemadam baru : tak maarah la. geram aku ngan si makcik tu. hahaha.

macam nak rembat je.
aku mmg comel pon.

lalalala.

~fara busyuk~ said...

abu...
perlu ker ko mention yang ko comellll??
haa??


lalala~~
ngeh3~

noorlara said...

sesekali melepaskan geram ade baiknye takle mende tu terbuku di hati dan menyesak dada takot lelama meletop lagiks susah...

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,