Wednesday, February 4, 2009

jawab tag dari kak shida.

jawab tag dari kak shahida..mesti korang tak sabar mau baca kan..lets the secret revealed....hahhaha....layan.....

1. 7 ciri wanita/lelaki idaman anda

-beriman
-memahami diri ini (terimalah seadanya..hehehe..banyak kurang ni)
-of cos pandai masak
-tak cerewet
-klakar....tapi jgn lebey2 ya..hahaha
-loving + tegas
-cantik+budi bahasa+sekufu...(tapi ciri ni kalau tak dipenuhi pun takpa....ni yg last di tengok..yg penting yang 6 diatas tu setle....hehehe...)

2. 7 wanita/lelaki yang anda minati sepanjang hidup

- ayah aku- kamil bin ahmad- syg sgt ngan ayah...terima kasih ayah...
- mama aku - rusnah binti daud - syg sgt kat mama...
- adik beradik ku. banyak ooo..tak cukup kolum nak tulis..hehehe
- si dia?? ada ke??~~~lalalala..tak pasti diterima atau tidak....
-mursyid aku...
-dah takde dah....hehehe...sory tak abis kolum.....

3. 7 perasaan sekiranya keluar dengan orang yang anda minati

- gembira
-hati berbunga2
-rasa dihargai
-malu2 kucing jiran aku..hehehe
-gumbiraaaaaa lalalalala...
-tak tau da apa perasaan..
-pikir la sendiri...hahahah

4. 7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama teman anda

- tanah suci mekah..teringin sangat nak pi....
- nak jalan2 kat australia...ehehhhe..nak tunggang kanggarooo...hehehe
- gunung everest..hehehe.(mati la istri aku kena ikut..haah)
- segitiga bermuda...ish3 pelik2...ahaha
- nak pi palestin.....
- zooo??? ye kot........boleh la....
- menginap kat hotel dalam laut..cantik siot....hehhehehe...

5. 7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda.

- jam loceng,,spy tak lambat bgn subuh..hahaha..
- barang kemas??..ye kot...(bertuahnya badan)
- baju/seluar dan lain2..ehhehe..kawin ngan aku tak yah beli dah pakaian..suma aku bagi..hahahha..
- bunga..................heheheh......
- apa2 la yg si dia suka..hahaha...
- chowwwww...dah takde dah..blurrr...

6. 7 lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda.

- menanti di bazakh..hahaha( malangnya...)..insaf2..
- tak pandai nyanyi la...
- suara tak sedap...
- ssh nak jawab tag ni..
- kena jujur kan.
- jadi tu je la satu lagu yg aku tau..
- tabah je la..ahahaha...

7. 7 rakan yang anda tag dan mahu menjawab perihal 7 ini

- suhaimi---aku tau ko suka jawab
- ali khafjie--- jawab ya dik..hahah
- tasneem..kalau dia buka blog aku la..aku pun tak kenal sgt...jawab la ya.
- abg faiezi--- jawab bang....mau tgk abgnya jawapan.
- syazwani---e2n..jawabya.
- syafiqah idris----kekasih lamaku ni..baik ko jawab..hahaha
- sle......bah jawab ya sle..kasi ilang boring mu..hahha...

p/s: semua yang diatas adalah sekadar menjawab taging...mungkin ada yg betul dan ada yg tidak...hehehe...

11 comments:

ChE YaYA said...

akhirnye!!!!hahaha

handhalah ibnu kamil said...

macam mana?ok ka??hhehe

ChE YaYA said...

wokey...hihihi

ChE YaYA said...

eyp..kenape semua lelaki cr yg pandai masak neyh..fawiz pun samer..

ain fathihah said...

haha
rajinnya jwb tag
la la la

ain fathihah said...

cari yg pandai masak?
hohoho

handhalah ibnu kamil said...

mmg la..kang makan megi ja la ari2..lau tak makan kat kedai mamak..hehhee

shahida nalini said...

hahaha...abu skali lg anda di tag..slmt mnjwb..hehe...(gelak guling2) :p

handhalah ibnu kamil said...

to ain...mmg la..hang pandai masak tak??hahah..motif

humaiRah said...

wah...byknye kena jawap soalan dalam blog neh

handhalah ibnu kamil said...

hehehe. jawab je la. nak tgu neem jawab.

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,