Saturday, January 24, 2009

fuh..penat...

jam menunjukkan jam 1.38 pagi,akhirnya siap juga aku build up my blog again..selepas dimusnah kan sebentar tadi akibat kegatalan tangan ini mau buat try n eror...akibatnya aku terpaksa la cari template baru,tapi kata orang kalau tak cuba kita tak tau kan, jadi kalau nak belajar kena la berani cuba, tapi at last..it finish( dan rasanya lebih cantik dari dulu ). aku agak berpuas hati dengan rupa blog ku sekarang. jangan pula korang tanya kenapa aku suka mekap blog ni,hehehe..mesti aku akan jawab hobi....hehehe...

ok la..aku dah ngantok...telajak pulak subuh karang...tata...slamat malam.

p/s :Ain..cantik tak blog aku..hehehe...

2 comments:

rasasayang said...

aduhhhhhh

ABU!!!
serius aku jeles siottt!!

waa, lawanya rumah baru...

hehe, tahniah Abu!
aku tabik spring la kt hg!

superbb

handhalah ibnu kamil said...

hahaha...terima kasih ain..hehehe..ni semua ajaran dari kau..hehhe..

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,