Friday, July 3, 2009

+addicted+

salam.

aku ada masalah besar ni.
bleh tolong tak.
sbb perkara ini aku rasa mcam sia2 jak.

hohohoh.

tapi kalau dah ter addict.
payah jga kan.
mcm orang isap dadah la.(gila teruk hiperbola)
http://emo.huhiho.com

benda ni lama dah aku buat.
tapi baru semalam aku ter adiccted!
damm!

mcm mana la perkara ni boleh berlaku.
aku pun tak tau.
tetiba aku rasa macam aku dah takde blog.
sbb aku dah teraddicted benda lain.
tapi aku lawan semua perasaan itu.
dan akhirnya.
aku rasa blog lagi best!
hohohoh.
http://emo.huhiho.com

aku teraddicte dengan menatang ni.
apa orang panggil tu...
pesbuok?
eh..
bkan2....
facebook a.k.a muka buku atau buku muka.

ini bukti aku teraddict.

selama ni menatang ni takde kat blog aku.
baru aku letak tadi kat tepi blog aku.
konon2 mau bgtau aku ada pesbook la tu.
hahahha.

siapa2 yang kiut2 dan comel.
sila add aku di pesbook ar.
kita main tu mafia wars.
hohohoh.
http://emo.huhiho.com
.
.
.
.
.
.
.
demm!
gila mcm jakun jak.
jgn korang cakap aku ketinggalan ya.
hahaha.

pra/sangka baik :sila beri tunjuk ajar kepada budak baru belajar.


.the end.

11 comments:

@deyLL@ said...

ak pom baru buat fesbuk...cam tak besh jerk..ok fs lg..aku rase la..!!

paan said...

aku ada facebook...tapi xpandai guner,dan masih belum berminat nak aktif.hehe.nanti ada masa aku add la ko..

oranglidi said...

cis.. maknenye wa lah satu2 nya blogger yg xde fesbuk?

alang said...

uik. Pesbook? hahaha. Aku buat pesbook ni sebab nak main Texas Hil Dem Poker ja.hahaha.

vidadarisakura said...

lambat gilak.haha

neem said...

meh nak addddddd

aineeA.S said...

haha! facebook lg besh dr frenster.
try n error je dlu. lama2 nnti mst tere :D

aineeA.S said...

abu..add FB akak
niniey_08@yahoo.com

Danish Andzar said...

fesbuk...aramak..blum sampai seru lagi lar bro...akan dtg tk tau rrr..

handhalah ibnu kamil said...

adeyl : eeii..lama2 best la tu.

paan : pesbook best la..hehehe.

org lidi : sila buat pesbook sekarang.

alang : aku main mafia wars. best!

vida : nak kena sepak?

neem : tengkiu neem!

kak aini : okeh. nanti saya add kakak!

danish : abg tunggu yerrr. hehee,

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,