Saturday, July 25, 2009

+toing!+

haih.

sungguh tak best.
skill penulisan aku dah menurun.
tak tau nak update apa.
http://emo.huhiho.com

aku rasa aku dah dapat penyakit jemu ngan teknologi ni.
aku rasa macam nak cipta teknologi baru la.
macam malas dah nak blog2 ni.

rasa amcam nak berhibernate dulu.
sehingga rasa macam lahir semula,
dan tetiba minat kembali untuk menulis,

http://emo.huhiho.com
lalalala.

maka sekian sahaja.
untuk update kali ni.
ada umur kita jumpa lagi.

~the end~

9 comments:

F.Aminurrashidd said...

updates laa pasai aktiviti JMK segala.. hahahahaha~ aper yang penting, ko, aku and Aini team wacana 3 hb 8 nieh. heh

a.b geldofg said...

tulisan mu ku nanti2kan

oranglidi said...

ape cite ni? heheh

woi! wa x komen entri lu kat bawah..

novel by fatimah syarha memang terbaek!! terutama Tautan Hati!

novel Syabab tu wa kureng sikit.. sebab die punye cite macam laju gile bile hujung2..

kEy said...

haha~
xde idea ek incik handha?
pergi2 asah 0tak....
tumpul suda...haha....

Danish Andzar said...

huh...kite serupa bro...

amirul said...

Salam,

menulis ikut kelapangan yang ada...

aineeA.S said...

abu..oOOhh..abu
hoho :D

handhalah ibnu kamil said...

fawiz : tak mau la. aktiviti jmk memenatkan. hohoh.

key : okey. aku nak asah la ni.

uncle ab : ye ke? terharu.

orang lidi : gua pening,

buku tu best la. hehee.

danish : hahaha.

amirul : baik bro. tengkiu.

kak ainee : hehehe. penin.

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,