Tuesday, September 15, 2009

+perpustakaan+

salam ramadhan dan hari raya yang bakal menjelang.moga dah topup apa yang kurang. ramadhan datang setahun sekali. tak tahu tahun depan kamu jumpa lagi. mati itu pasti bukan?

cuma nak maklumkan, yang aku update blog di perpustakaan UPSI, menggunakan PC di perpustakaan UPSI. ajaib bukan? bagi aku, dan bukan kamu, jarang aku lepak sini berlama-lama. takut orang kata aku nerd atau ulat buku. risau juga bila ditanya keputusan peperiksaan. sebab kata orang, yang duduk libry lama2 ni selalunya dapat dean list? betul ke? kamu yang cakap. bukan aku. tak terlibat ok!

*entry ini agak berbaur kosong dan tiada motif, sila maafkan penulis. sengaja meninggalkan wasiat sebelum pulang ke kampung yang tidak ada teknologi jalur lebar. maka seminggu tak berupdate la blog ni.(bukan perkara biasa..hehehe).

**Mohon maaf zahir dan batin, luar dan dalam kepada semua sahabat, rakan-rakan sedarjah rendah, tinggi, dan seuniversiti, begitu juga sahabat bloger(mana tau ada terasa baca entry aku). maaf la yer, jemput la datang rumah rayer nanti. duit raya jgn lpa bagi tau.

***sekadar nak beritahu yang aku lepak di perpustakaan sebenarnya...ajaib3x.


mahk88
26 ramadhan
11.27 pg

6 comments:

Pengejar Masa said...

ala, biasa la tu. siapa pegi library digelar nerd. siapa merempit dianggap cool dan berani.

pelik kan mindset orang kita ni?

handhalah ibnu kamil said...

pm : erk. ko perli aku ye. cepat minta maaf. hahahaha.


*mat rempit tak kool. duduk surau lagi kool.

ChE YaYA said...

owh...
kat um..xde dah sape pegi library tue nerd...
hahaha...
pegi library perkara biasa kat um

oranglidi said...

slamat hari raya!! hehe..

kaiy said...

kat tempat aku ni selalu ja aku pergi library...

er.. boleh kah aku ni dikategorikan sebagai nerd?

*nerdkah aku?

job said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

Sahabat

Sudi-sudilah menambah sebagai rakan ^^,